Recent Articles In Forum Issues » Page 2
April 13, 2014 by BigDogBigFeet on BDBF's Pound
I've had ongoing problems with commenting on skins.  I think I know maybe why.

When using Internet Explorer 11 I run in Protected Mode with Tracking Protection.  I also run it in compatibility mode and most of the site works except commenting on skins.

I have also used Firefox version 28 with AdBlock.  Firefox used to always work but now I have to turnoff AdBlock not only for WinCustomize but all linked sites.  Otherwise your script for Skins Comments fails to load ...
February 3, 2014 by GigaByte69 on gigabyte69
Visiting this site might harm your computer!This website is potentially malicious, dangerous, or unwanted (i.e., objectionable)  VIPRE Search Guard has blocked this potentially harmful content from displaying.

 If you feel this page was incorrectly blocked please visit our Blocked Website page and submit the URL for review.


Close and go back Continue to site (not recommended)

Hi:

 

That site is not in our block list. When I try to hit the site, my browser...
December 10, 2013 by LizMarr on tervuren
Just today I was trying to look for a particular gadget and the pictures won't load. Not the ones on the side, or the ones in the grid. The forums load fine, as seems to any photo/graphic within them. Just the pictures of the things in the gallery itself. I suppose that there is a cache to dump someplace, but I don't know which. I've never had to do that before.

FF 25
November 11, 2013 by NitroX infinity on NitroX infinity's Blog
Sad to say, I'm accustomed to forums behaving differently. Maybe I don't visit enough different forums, maybe Stardock is just being quirky. My main experience comes from the GalCiv2 forums and more recently the GalCiv3 forums so I'll use the latter one as an example.

 

- Recent posts: I'm on the GalCiv3 forum, why am I seeing posts from other forums? I replied in a StarControl topic, thinking it was a GalCiv3 topic. If I want to see StarControl topics, I'll go to ...
October 24, 2013 by admiralWillyWilber on michaelwhittaker71
Is there a way to delete some of my old posts or at least keep them from showing up on my lists of posts because if no one answer them there is no point in having them
October 17, 2013 by MottiKhan on mottikhan
Karma isn't showing up when given on a Galactic Civilizations III post.  For instance, I and someone else gave this person karma.

http://forums.galciv3.com/karma/644666

However, the karma number shows only the one given at the person's profile.  The two karma given from the Galactic Civilizations III forum aren't included on his karma number.

This is not the same issue that was reported earlier.  I didn't see any errors when giving karma.

 
October 16, 2013 by LightStar on LightStar Technologies
Did a fresh install of Firefox the other day, v24, and now when I click "Mark all posts as read" on the forums, the page goes to the top, but it does not mark thel posts as read. It works in IE, but not in Firefox. Anyone else having this issue?
May 14, 2013 by BONEHEADdb on highpressure
I would send a PM but I don't know who to contact so I'll just throw it out here in front of everyone. Maybe they will see it. Heck, my name should raise a red flag with at least one of them.

So here's the deal. I uploaded a skin(cursor)yesterday and now it's on the home page(new skin)and it's on my page but it's not on my skins list and it's not in the CursorFX gallery. I don't remember checking the box for "show on my page only" but ya never know.
April 15, 2013 by starkers on starkers corner
I'm logged in currently because I've saved the relevant cookies and bookmarked WC with me already logged in.  This is on my main PC.  However, I cannot log in when using another device or browser that does not have my details saved.

For example, I have a net enable media player connected to my TV upstairs and I can navigate to Wincustomize easily enough, but for the life of me it won't let me login.  I must have tried 20 - 30 times earlier without result.  I tr...
April 9, 2013 by RedneckDude on redneckdude
Guys who code, when I mouseover the scroll to top button, if I'm not extremely precise, I get the popup box asking for reason for karma.

Also, the subscribe/karma box shows beneath the OP by default.  IE9 Win7 64 bit.

 

While creating this post, I see this:

 
April 2, 2013 by Daiwa on daiwa
Yesterday & today, tried to post a comment about a skin in the WB section (Primavera, in this case) but could not.  The 'Submit' button will highlight when I hover over it but clicking it just takes me to the top of the page & never 'submits' the comment.

Win7 Pro 64b.  Logged in.
February 4, 2013 by LightStar on LightStar Technologies
Could I ask why every skin in my skins list says "No" in the approved column?
December 19, 2012 by Uvah on Uvah's Work Shop
Yesterday when I opened FF to mine homepage, WC, where else lol, I saw Frankief's Christmas wall http://www.wincustomize.com/explore/wallpapers/48338/

I said to mineself...self...this is freakin' gorgeous! Anyway...I wanted to say so in the comments but.......all the smilies were gone, and having seen this before, clicked on the submit button and it goes to the top of the page. No submitting reply and no reply period. Testing Christmas 2012.
November 9, 2012 by LightStar on LightStar Technologies
The skins list in a users profile is messing up and has been for several days, the entire right side is cut off and it seems to get worse every day. This happens in IE and FF.
November 9, 2012 by Skarny on .
IE10 W8 Some (not all) comments and replys appear *below* the avatar, instead of adjacent to it.

https://skydrive.live.com/redir?resid=781BAE43965593BC!272&authkey=!AHmgP-dDol4kjDI