Recent Articles In Forum Issues » Page 3
November 9, 2012 by Skarny on .
IE10 W8 Some (not all) comments and replys appear *below* the avatar, instead of adjacent to it.

https://skydrive.live.com/redir?resid=781BAE43965593BC!272&authkey=!AHmgP-dDol4kjDI
September 24, 2012 by RedneckDude on redneckdude
Guys, over the last 2 days I have seen a lot of this:



 



 

 

 

 

 

 

 

 

 IE9, Firefox. Windows 7.

 

 

 

Anyone else?
September 21, 2012 by Daiwa on daiwa
Since yesterday, the My Replies link just takes me to the last post I read, not to the list of My Replies.  On two machines so I think it is a "Forum Issue".


Thanks!
August 24, 2012 by Mumblefratz on mumblefratz
I recently noticed that my empire had a logo that was certainly not the one I had uploaded so I removed what was there and tried to upload my original logo. I couldn't get the upload to work although at least the offending logo was removed.

Could we get Bara to take a look and hopefully fix this so that I could upload a logo of my own choice?
August 1, 2012 by DrJBHL on drjbhl
Was in a quandry where to post this. Could have gone to Support Forums, I suppose. Anyway, in Maxthon, IE9, Chrome and Pale Moon I get this. My system: Windows 7 HP x64, but I think it's more a coding issue. Anyone else seeing this?

 
July 30, 2012 by Daiwa on daiwa
For the past 4-5 days, there has been a change in the Forum's normal functionality.  Previously, when I would read an unread post or reply, that thread title would change from bold to normal as soon as I left the thread (as it should, to indicate no unread replies).  Now, it isn't changing for quite a long time, sometimes not until I log off & return.  This has been the case in both the 'My Replies' and 'Recent Posts' sections.  Happening on at lea...
July 30, 2012 by RedneckDude on redneckdude
Hey guys, once again I am getting the thing where when I post a reply, I get taken to the bottom of the page and have to scroll up through a sometimes vast amount of dead grey area to get to the bottom post.

 

 

Just sayin'......
July 25, 2012 by Uvah on Uvah's Work Shop
After I post and click recent posts I see the same person who posted before me again and again. Its supposed to register my post. Wassup!
June 13, 2012 by pacov on pacov
I'm generally not one to bitch about such things, but please look at the following picture. I'm sure you can agree that the ads are a little bit of overkill.  Could we either have them immediately following the OP or at the end of the replies?  Eg not both?



I'm a fan of you folks advertising on your site (I mean, duh), but I'm not a fan of ridiculous overkill...which is what this comes across to me as (eg annoying).  I'm pretty sure you'll agree with...
May 8, 2012 by Uvah on Uvah's Work Shop
This only happens here. I tried rolling back to a previous version of FF and I tried clearing the cache and cookies. Nothing has changed. What happened?
April 30, 2012 by Neilo on A sprinkle of bullshit!
Hey all, haven't been able to load the GC2 or the WC forums for days now. Here is the screenie,



Same thing happens with Demigod forums as well.

Elemental, Stardock, JoeUser, SINS and Polmachine all seem to work fine but do load slow.

Odd thing is, i don't see any posts in any other forum about this and there seems to be activity in the forums i mentioned, leading me to beleive i have fallen of the edge of the world.

Help.
April 29, 2012 by Mumblefratz on mumblefratz
Last time I tried to post this it turned out we couldn't post. I guess I'll see if that's fixed or not.

Assuming that I can at least post the background (skin?) on the GC2 site is messed up. The background is missing and the About Us and other links at the top of the page are all squished together.
I just wanted to erase the past, and clear out my old postings and expand my review blog onto new platforms, and Joe User was perfect from this. Out with the old and in with the new I suppose
March 5, 2012 by Neilo on A sprinkle of bullshit!
I like my bookmarks well organized, but one set of bookmarks that do not organize well are some of the SD sites, more specifically, their forums sites, since they lack favicons for them.
I use eight SD sites regularly, but of those eight only four of them have favicons for their forum pages, which leaves me with four default icons for SD forums sites, and no clear way to tell which is which. (other than i have memorized the order)

GalCiv2, SINS, PoliticalMachine and joeuser all lack the favi...
February 25, 2012 by Neilo on A sprinkle of bullshit!
I was browsing some of the new skins and came across a real beauty that i want to add to favorites, as a reminder for me to download later when i was on my PC. I clicked Add to Favorites and was presented with an odd message about personal sites, i figured this was because i wasn't logged in.

Once home tried again and was presented with the same error.

Does Add to Favorites not work anymore? Or am i being supremely dumb and missing something.

Thanks guys.